Реализираната сграда RODA HOUSE e изцяло ориентирана за жилищни функции и се намира на ул. „Полковник Бонев”№22, състояща се от апартаменти и гаражи. Сградата разполага с паркинг от 7 гаража разположени на 1-ви партерен етаж.

Разположена на комуникативно място ,тя съчетава лукс и уют, спокойствие и комфорт, съвременна архитектура и модерна технология на строителство. Сградата създава предпоставки за лесно и удобно ползване на цялостната архитектура, която е нова и интересна, привличаща внимание с уникалността си. Елегантността е един от белезите, подчертаващи нейната архитектурна изисканост. Сградата е с южно и северно изложение и дава възможност на ползвателите да се насладят на перфектна гледка към р. Марица и към град Пловдив.

КОНСТРУКЦИЯ

Монолитна стоманобетонна скелетно-безгредова конструкция с бетон клас B25 и армировъчна стомана.

Дебелина на плочата от 17см, конструктивна височина на етажите – 3,05м. Външни стени от тухли Wienerberger Porotherm 25 N + F. Вътрешни преградни стени от тухли Wienerberger Porotherm 12 N + F за по-добра топло и шумоизолация между отделните помещения.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ В ОСНОВИ

Висококачествена хидроизолационна мембрана  в основите съчетано с водоплътен бетон.

ДОГРАМА

PVC фасадна система ETEM, клас А, гарантираща максимална пропускливост на светлина чрез сливане на носещите части и крилото, като отваряемите части и неотваряемите елементи отвън не могат да бъдат различени.

Висококачествена вътрешна, средна и външна уплътнителна система, покриваща най-високите стандарти за натоварвания при вятър и кос дъжд и клас на защита при влизане с взлом.

Висококачествени входни блиндирани врати към всеки от апартаментите, гарантиращи индивидуалност и характер на сградата.

ФАСАДА

Вентилируема окачена фасада с окачвачи от неръждаема стомана; топлоизолация от 10см каменна вата, съчетана с топлоизолация 10см с крайно покритие минерална мазилка с 10год. гаранция;

паропропусклива-водонепропусклива и ветрова мембрана;

крайно покритие от врачански варовик „Крема екстра”. Екстериорно осветление по архитектурен проект.

ТЕРАСИ И ПОКРИВ

Топлоизолационна и хидроизолационна система с материали съгласно проекта с 10год. Гаранция.

ОТОПЛЕНИЕ, ВЕНТИЛАЦИЯ, КЛИМАТИЗАЦИЯ

Прокарани изводи за монтаж на климатични инсталации за всеки апартамент индивидуално.

ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ

 Сградна питейна - битова водопроводна инсталация от полипропиленови тръби с шумопоглъщаща вложка най-висок клас.

Противопожарна водопроводна инсталация от поцинковани тръби.

ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИИ

Захранване на сградата е обезпечено от самостоятелно захранване, предвидено съгласно изискванията на EVN. Електрическите консуматори в сградата са захранвани от главно електромерно табло (ГЕТ), разположено на партера.

Апартаментни ел.табла скрито (вградено) над входните врати или странично на стената, на 200 мм от касата на вратата. Всички ап. табла са стандартни пластмасови, негорими, с прозрачна отваряема вратичка. Инсталацията от кабели СВТ. В апартаментите инсталацията с проводници тип ПВВМ, положени скрито под мазилките, а за изводите по таваните PVC тръби преди изливане на плочите.

Мълниезащитна и заземителна инсталации.

СЛАБОТОКОВИ ИНСТАЛАЦИИ

Интернет инсталация и инсталация за телевизия до всеки апартамент с оптичен кабел.

Видеодомофонна система и конвенционална система за видеонаблюдение базирана на 16 бр. канални DVR със софтуер за мониторинг и запис, комплект с монитори при охраната и рецепцията.

Окабеляване на всеки апартамент с възможност за СОТ.

АПАРТАМЕНТИ

Подова топло и шумоизолация от каменна вата при дневни и спални помещения с крайно покритие от армирана цименто-пясъчна замазка. Топлоизолация от XPS под подово отопление и санитарни помещения с крайно покритие от цименто-пясъчна замазка. Гипсова мазилка по стени и тавани с крайно покритие фина шпакловка и шлайфан бетон за основните помещения хол, трапезария и стаи готова за полагане на финишен слой от ламиниран паркет, естествен паркет, гранитогрес или други сродни продукти, вароциментова мазилка за санитарните помещения, измазани стени.

ЛОБИ

Индивидуален архитектурен проект, изпълнен от нашите дизайнери с естествен камък, мрамор и гранит, съчетан с модерни мазилки, който създава удобство, лукс и характер за ползвателите и собствениците в сградата.

ЕТАЖНИ ФОАЙЕТА

Крайно покритие от естествен камък (мокет) за по-добра шумоизолация, в комбинация с мазилка и окачени тавани – по интериорен проект.

СТЪЛБИЩНИ КЛЕТКИ

Крайно покритие от естествен камък, в комбинация с предстенна обшивка от гипсокартон и крайно покритие от висококачествен латекс и мазилка по стени и тавани.

ПАРКИНГ

Шлайфан бетон с маркиране на всички индивидуални паркоместа и гаражи.

Последна генерация асансьорни уредби от PACK SELECTION от световния лидер ORONA, със следните параметри: Скорост – 1,00 м/сек; Товароподемност – 8 лица/1000кг; motor с намалено потребление на енергия, подобрено качество на возене и по-голяма сигурност, с TFT дисплей в кабината за текущи съобщения за външна температура, ден, час и дата, с индикация за претоварване и посока на движение. Индивидуални дисплеи, разположени на всеки етаж DOT – MATRIX за посоката на движение на асансьора. Под на асансьора – естествен камък с гравирано лого на сградата.

Предимствата на БЕЗ РЕДУКТОРНИЯ електрически асансьор ORONA са:

-  Машината е разположена вътре в асансьорната шахта и не се изисква горно машинно помещение

-  безупречен комфорт при движение, при тръгване и спиране

-  ниска консумация на електро енергия

-  честотно регулиране на скоростта, което прави движението на асансьора по-плавно и увеличава многократно живота му

-  компактна машина

-  тефлоново покритие на въжетата, което прави асансьора още по-безшумен

Всички основни компоненти на асансьора (като повдигателен механизъм, електроника, врати и задвижващи механизми, кабина, въжета, устройства за безопасност и други) са изцяло произведени в Европа.

ORONA първият производител на пътнически асансьори притежаващ сертификат за Еко дизайн ISO14006.

Всички кабинни и етажни врати произведени от ORONA са  снабдени с оператор с честотно управление и синхронен двигател с постоянни магнити. Стандартната етажна врата на ORONA притежава клас на пожароустойчивост Е120 (120 минути)

Всички асансьори ORONA имат :

-          LED осветление в кабината

-          Функция за автоматично изгасяне на осветлението в кабината и енергоспестяващо осветление

-          Авариен бутон в таблото за управление на асансьора за придвижване до най - близка спирка, в случай на спиране на тока.

-          Nudging  function 

Галерия

Набери

Add Your Heading Text Here

[Section_a]

[floors_a]